Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Moyes haluaisi jälkiseuraamuksia sukeltelijoille

  • tiistai, 17 syyskuu 2013 23:54

Manchester Unitedin manageri David Moyes ehdottaa videotarkistuksia filmaajien rankaisemisen helpottamiseksi.

Unitedin Ashley Young sai varoituksen joukkueensa 2-0-voittoon päättyneessä ottelussa Crystal Palacea vastaan haettuaan itse kontaktin vastustajan puolustajaan.

Tätä ennen hän oli kaatunut heppoisesti rangaistusalueella, mikä johti rangaistuspotkuun, ottelun voittomaaliin ja Kagisho Dikgacoin ulosajoon.

- Olen sanonut jo vuosia, että sukeltamisia pitäisi tarkistaa jälkikäteen videolta. Se helpottaisi myös erotuomareiden työskentelyä, Moyes kommentoi.

- Et voi koskaan sanoa ei koskaan, mutta olen käynyt hänen kanssaan henkilökohtaisia keskusteluja, Moyes puhui Youngista.

- Siirtoni Evertonista Manchester Unitediin ei muuta näkemyksiäni asian suhteen.

 Palacen puheenjohtaja Steve Parish puolestaan haluaisi filmaajille kovempia rangaistuksia. Hänen mielestään kiinni jäänyt sukeltaja pitäisi välittömästi ajaa ottelusta ulos.

- Jos maalipaikan estäminen tuo punaisen kortin, pitäisi sellaisen hankkiminen huijaamalla tehdä myös suoran punaisen arvoiseksi, Parish pukahti.

- Ashely Young sai keltaisen kortin ja kolme pistettä, kun taas me emme saaneet pisteen pistettä ja yksi pelaaja on seuraavassa ottelussa pelikiellossa, Palacen puheenjohtaja raivosi.