Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Brittilehti: Ryan Giggs jättää ManU:n!

  • torstai, 02 kesäkuu 2016 10:43

Manchester United -ikoni Ryan Giggs on ollut iso osa seuraa jo 29 vuoden ajan, mutta nyt näyttää siltä, että osapuolten välinen yhteiselo on tulossa päätökseen.

Brittilehti Mirror uutisoi nimittäin keskiviikkona, että 42-vuotias Giggs olisi jättämässä Unitedin etsiäkseen itselleen uuden valmennuspestin jostain muusta seurasta.

Unitedin kaikkien aikojen ykköspeluri toimi pitkään Louis van Gaalin luotettavana kakkosvalmentajana ja oikeana kätenä, mutta van Gaalin erottaminen ja Jose Mourinhon palkkaaminen seuran uudeksi manageriksi on selvästi vähentämässä Giggsin vastuuta joukkueen taustalla.

Mirrorin mukaan Mourinho onkin tarjonnut Giggsille aiempaa pienempää roolia Unitedin valmennustiimistä, sillä kakkosvalmentajan pesti on nimittäin menossa Mourinhon omalle luottomiehelle Rui Farialle. Samalla lehti kertoo, että Giggsille tarjottu paikka liittyisi ManU:n pelaaja-akatemiaan, jolloin miehen uusi rooli keskittyisi ennemminkin pelkästään nuorten pelaajien kehittämiseen.

Giggsin tiedetään olevan hyvin kiinnostunut ManU-managerin paikasta, mutta tuo pesti on mennyt jo kahteen otteeseen häneltä sivusuun kokeneemmille päävalmentajille. Nyt näyttääkin siltä, että Giggs on vihdoin halukas lähteä hakemaan tätä valmennuskokemusta muista seuroista.

Aika näyttää yltääkö ManU-legenda koskaan Unitedin varsinaiseksi pääkäskijäksi.