Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Sopimusneuvottelut jäissä - Nanin katse Serie A:ssa

  • tiistai, 15 maaliskuu 2011 13:07

Manchester Unitedin Nani harkitsee lähtöä Old Traffordilta tämän kauden jälkeen ja tällä hetkellä todennäköisin osoite on Italia, kertoo The Sun.

Portugalilainen, joka on juuri toipunut säärivammastaan, pelannee tämän iltaisessa Mestareiden liigan ottelussa Marseille vastaan. Nani on pelannut loistavan kauden ja ollut merkittävässä roolissa Unitedin tämän kauden menestyksessä, joten nopea toipuminen oli ilouutinen United -leirissä.

Hän allekirjoitti uuden nelivuotisen sopimuksen viime vuonna, jolloin laiturin palkka nousi 65 tuhanteen puntaan viikossa. Tämä tarkoittaa sitä, ettei toimitusjohtaja David Gill halua istua neuvottelupöydän ääreen uudesta palkankorotuksesta.

Nani kokee, että hänen loistavat otteensa vasemmalla laidalla tällä kaudella antaisivat aihetta nostaa hänen palkkansa samaan kastiin Dimitar Berbatovin kanssa, joka tienaa satatuhatta puntaa viikossa.

Portugalilainen on kertonut lähipiirilleen, että hän haluaisi jättää Old Traffordin taakseen kesän aikana ja siirtyä Italiaan uusien haasteiden pariin.