Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Valioliigalauantai: Maaleilla mässäilyä ja ulosajoja

  • lauantai, 26 helmikuu 2011 17:33

Valioliigassa pelataan tänään viisi ottelua. Valioliiga.fi seuraa tapahtumia.

Aston Villa sai vieraakseen Blackburn Roversin. Ensimmäinen puoliaika mentiin kotijoukkueen hallinnassa ja se pystyikin luomaan hyviä maalipaikkoja, mutta Villa Parkissa mentiin tauolle tilanteessa 0-0.

Heti toisen puoliajan alkuun Villalle tuomittiin rangaistuspotku, josta Ashely Young vei kotijoukkueen 1-0 johtoon. 62. minuutilla isännät saivat kulmapotkun ja sen seurauksena vierailijoiden epäonnensoturi Grant Hanley sähläsi kotijoukkueen 2-0 johtoon omalla maalillaan. Rovers ehti juuri ja juuri toipua edellisestä, kun Stewart Downing löi heti seuraavasta tilanteesta taululle kotijoukkueen 3-0 lukemat.

Maalijuhlat jatkuivat Villa Parkissa kun vierailijat avasivat maalitilinsä Nikola Kalinicin osuessa. Vain minuuttia myöhemmin isännät kuitenkin vastasivat Ashley Youngin maalatessa illan toisellaan lukemiksi 4-1. Roversin Ryan Nielsenin ilta päättyi lisäajan alussa, kun hän sai ottelun toisen varoituksensa.

St.James Parkissa Newcastle otti isännän paikan heti kättelyssä ja 13. minuutilla Kevin Nolan puski kotijoukkueen johtoon. Tauolle mentiin tilanteessa 1-1, kun Chelseasta lainalla oleva Daniel Sturridge toi vierailijat tasoihin. Hyvävireiselle Sturridgelle maali oli kolmas Bolton -paidassa. Newcastle hallitsi palloa 60% peliajasta.

Toinen puoliaika alkoi kotijoukkueen kannalta murheellisesti, kun Ryan Taylor sai punaisen kortin taklattuaan Bolton -kärki Johan Elmanderia. Wanderers ei kuitenkaan pystynyt hyödyntämään ylivoimaansa, joten pisteet jaettiin tuloksella 1-1.

Myös Everton jatkoi kotijoukkueiden väkevää alkua, kun Jermaine Beckford teki ottelun avausmaalin kahdeksannella peliminuutilla. Sama mies lisäsi Toffees -johdon 2-0:aan vielä ennen taukoa. Marouane Fellaini kärsi loukkaantumisen puoliajan lopulla ja Everton vaihtoi tilalle Jack Rodwellin. Toiselta puoliajalta ei jäänyt juurikaan kerrottavaa jälkipolville, joten voitto isännille lukemin 2-0.

Manchester United onnistui ensimmäisenä vierasjoukkueena maalinteossa illan kierroksella, kun Javier Hernandez laukoi Unitedin vierasjohtoon. Wigan onnistui ottamaan peliä enemmän ja enemmän haltuunsa, mutta tauolle mentiin tilanteessa 0-1.

Hernandez liitti itsensä kahden maalin kerhoon viimeistelemällä 0-2 lukemat, kun 74 minuuttia oli pelattu. Citya vastaan kenties kauden komeimman maalin viimeistellyt Wayne Rooney lisäsi United johdon jo 0-3:een 84. peliminuutilla. Vaihdosta kentälle tullut Fabio viimeisteli 87. minuutilla loppulukemat 0-4

Putoamista vastaan taistelevat Wolves ja Blackpool kohtasivat elintärkeässä kamppailussa. Ottelua oli kulunut vain kolme minuuttia, kun Matthew Jarvis vei isännät johtoon. Ensimmäisellä puoliajalla ei enää maaleja nähty, mutta dramatiikkaa kuitenkin, sillä 43. peliminuutilla vieraiden DJ Campbell ajettiin ulos suoralla punaisella.

Kotijoukkue onnistui hyödyntämään miesylivoimansa ja 54. minuutilla isäntien toisen osuman viimeisteli edellisessäkin ottelussa osunut Jamie O´Hara. Ennen viime viikonlopun West Brom -kamppailua hän oli maalannut viimeksi 11 kuukautta sitten. Wolvesille 3-0, ja 4-0 maalit taituroi Sylvan Ebanks-Blake 79. ja 90. minuutilla. Tärkeät kolme pistettä vakuuttavalla esityksellä Wolvesille, joka nousi voitollaan pudotusviivan yläpuolelle liigan viimeiseltä sijalta.