Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Ki on lääkärintarkastusta vaille joutsen

  • torstai, 23 elokuu 2012 16:24

Celticin keskikenttämies Ki Sung-Yueng on kutsuttu Swansean toimesta lääkärintarkastukseen perjantaiksi. Siirto Liberty Stadiumille näyttää erittäin todennäköiseltä.

Swansea on jo hyväksynyt noin kuuden miljoonan punnan siirtosumman eteläkorealaisesta ja walesilaiset toivovat pääsevänsä lopulliseen sopimukseen pelaajan kanssa 24 tunnin sisällä.

Ki on yhdistetty useampaan Valioliigaseuraan hänen esiinnyttyään loistavasti sekä seura- että maajoukkueen paidassa. Tällä hetkellä Swansea on vetämässä pisimpää kortta aasialaisvirtuoosin suhteen.

Joutsenten manageri Michael Laudrup on etsinyt vahvistusta joukkueensa keskikentälle siitä lähtien, kun Joe Allen siirtyi Liverpooliin ex-manageri Brendan Rodgersin perässä alkukesästä.

Sung-Yeung olisi saapuessaan tanskalaisluotsin kuluneen kesän seitsemäs hankinta espanjalaisten MIchun ja Chicon, Arsenal-puolustaja Kyle Bartleyn sekä Preston-hyökkääjä Jamie Proctorin lisäksi. Lainalle Swansea kaappasi Jonathan Guzmanin Villarrealista ja Itay Shechterin Kaiserslauternista.

Vuodesta 2009 lähtien Celticin paidassa pelannut Ki esiintyi yhteensä 66 ottelussa glasgowlaisten väreissä, iskien yhdeksän osumaa. Pelityyliltään häntä on mm. kuvailtu ”Etelä-Korean Steven Gerrardiksi”.