Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Swansea hyväksynyt Sigurdssonin hintalapun

  • sunnuntai, 27 toukokuu 2012 20:34

Swansea on hyväksynyt 7,2 miljoonan punnan siirtokorvausvaatimuksen Gylfi Sigurdssonista, joka vaihtaisi pysyvästi kirjansa Hoffenheimista walesilaisseuraa, kertoo BBC Sports.

Islannin maajoukkuemies siirtyi Swanseaan lainasopimuksella tammikuussa ja maalasi seitsemästi 17 pelaamassaan ottelussa, ollen yksi kulmakivistä joukkueen hyvälle sarjasijoitukselle.

Saksalaisseura Hoffenheim hylkäsi ensimmäisen tarjouksen, joka oli tiettävästi noin 4 miljoonaa puntaa. Uusi tarjous sai kuitenkin seuran päästämään irti tähdestään.

Hyökkäävän keskikenttäpelaajan loistavat otteet eivät jääneet huomioitta myöskään muualla, sillä ainakin Manchester Unitedin on kerrottu olleen miehen perässä.

Joutsenten puheenjohtaja Huw Jenkins on myöntänyt, että Sidurdssonin pitäminen tulee olemaan vaikeaa, mutta pelaaja itse on vakuuttanut olevansa tyytyväinen, mikäli saisi pysyvän sopimuksen Swansean kanssa.

Sigurdsson aloitti uransa Readingissa, jonka jälkeen hän siirtyi Hoffenheimiin 7 miljoonan punnan hintaan vuonna 2010. Tämän jälkeen hän kuitenkin valahti saksalaisseurassa vaihtomieheksi ennen muuttoaan Etelä-Walesiin.