Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Michael Laudrup Michael Laudrup

Laudrup peräänkuuluttaa keskittymistä

  • lauantai, 21 syyskuu 2013 18:37

Swansea polkaisi Eurooppa-liiga taipaleensa käyntiin komealla 3-0 voitolla Valenciasta, mutta manageri Michael Laudrup vaati pelaajiaan siirtämään katseet sunnuntain Crystal Palace otteluun välittömästi voiton jälkeen.

"On tärkeää iloita tästä voitosta, mutta meillä on uusi peli sunnuntaina joten meidän on keskityttävä siihen".

Kapteeni Ashley Williamsin pelaaminen Lontoossa on epävarmaa. Hän joutui jättämään Valencia pelin väliin nilkkavamman takia. Pablo Hernandez kärsii akillesjännevammasta ja on vuorenvarmasti poissa, kun taas Neil Taylor on entistä lähempänä pelikuntoa reisivamman jäljiltä.

Laudrup vaihtoi Valencia pelissä Angel Rangelin pois toisen puoliajan alussa, mutta kyse ei ollut vammasta.

"Angel ei ole loukkaantunut, halusin vain antaa Dwight Tiendallille minuutteja".

"Taylorin loukkaantumisen johdosta meillä on ollut käytettävissä vain 3 laitapakkia, ja halusin lepuuttaa Ben Daviesia ja Angelia sillä he ovat pelanneet paljon". 

"En tiedä onko Ashley (Williams) pelikunnossa sunnuntaina, meidän täytyy tarkkailla miten hän palautuu perjantain harjoituksista" valaisee Laudrup.

Swansean seuraavat Eurooppa-liigan ottelut ovat kotona sveitsiläistä St Gallenia ja venäläistä Kuban Krasnodaria vastaan.

"Valencia ottelu oli vain yksi muiden joukossa. Nyt meillä on kaksi kotipeliä jotka meidän täytyy voittaa. Jos niin tapahtuu, asiat ovat loistavalla mallilla." paaluttaa Laudrup.