Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Sankariluotsi jatkaa Swanseassa

  • perjantai, 08 maaliskuu 2013 19:48

Michael Laudrup on allekirjoittanut vuoden mittaisen jatkon nykyiseen sopimukseensa Swansean kanssa.

Tanskalaisluotsi on tehnyt suuren vaikutuksen Liberty Stadiumin maisemissa, mikä sai Euroopan suurseurat kuolaamaan miehen palveluksien perään. Hän päätti kuitenkin jatkaa voimassa olevaa sopimustaan vuodella, mikä pitää miehen Walesissa kesään 2015 asti.

Laudrup johdatti Joutsenet seurahistorian ensimmäiseen merkittävään mestaruuteen, kun hänen suojattinsa pääsivät juhlimaan Liigacupin voittoa helmikuussa Wembleyllä.

Tuo saavutus takasi samalla joukkueelle suoran paikan ensi kauden Eurooppa Liigaan ja nykyinen Valioliigasijoitus takaa sen, että walesmannit nähdään pääsarjatasolla kolmantena vuonna putkeen kaudella 2013-2014.

- Olemme aloittaneet tällä kaudella jotain, mitä haluan jatkaa, Laudrup perusteli seuran verkkosivuilla.

- Tiedän, että ilmoilla on ollut paljon spekulaatioita tulevaisuudestani, mutta olen aina sanonut olevani tyytyväinen täällä, eikä minulla ollut ikinä epäilystäkään jatkostani.

- Olen iloinen saadessani allekirjoittaa uuden sopimuksen ja odotan jo ensi kautta innolla. Toivottavasti koemme mielenkiintoisia asioista joukkueen ympärillä ja sen kanssa Euroopassa, tanskalaisluotsi päätti.