Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Vakiovihje 11.05.2014 - City varmistaa mestaruuden kotonaan

  • torstai, 08 toukokuu 2014 19:33

Valioliigan viimeinen kierros näkee päivänvalon tulevana sunnuntaina, joten myös Veikkaus on päättänyt siirtää Vakioveikkausta perinteisestä lauantaista päivällä eteenpäin. Kauden viimeinen kierros sisältää paljon merkityksettömiä otteluita, mikä pelimielessä sopii vallan mainiosti.

Kierroksen Varma: Manchester City

Manchester City pääsee Valioliigakauden 2013-2014 viimeiselle kierrokselle unelma-asetelmista: se pääsee pelaamaan mestaruudesta kotiyleisönsä edessä. Teoriassa Citylle riittäisi tasapelikin mestaruuteen Liverpoolin ryssittyä omat mahdollisuutensa tiistain Crystal Palacen vieraana. City kuitenkin ottanee ottelun ja mestaruuden omiin käsiinsä isännän elkein, eikä anna sattumalle sijaa sunnuntaina Etihad Stadiumilla. Sinipaidat tulevat harjaamaan tämän ottelun arviolta noin 87% todennäköisyydellä, joten kotivoittoa päästään lyömään vieläpä alipelattuna.

Kierroksen Yllättäjä: Swansea

Sunderland varmisti viime kierroksella paikkansa Valioliigassa ensi kaudeksi, mikä näytti epätodennäköiseltä vielä reilu kuukausi sitten. Viimeisistä viidestä ottelustaan Black Cats nappasi 13 pistettä, vaikka vastassa olivat mm. vieraskentällä Chelsea ja Manchester United sekä tuleva mestari Manchester City. Ei olisi ihme jos viime kierroksen West Brom -voiton myötä joukkue olisi päästänyt jo suurimmat paineet pihalle säilymisen myötä. Swansea puolestaan on voinut huokaista jo pidempään, eikä loppukaudesta joutsenilla ole ollut sen suurempaa panosta. Silti otteet ovat olleet paineettomassa tilassa pelanneilta joutsenilta hyviä - tosin viisi viimeisintä ottelua on tuonut vain kaksi voittoa. Korostetaan edelleen, että ottelu on molemmille merkityksetön ja Sunderlandin takki on varmasti tyhjä huiman loppukirin jälkeen. Materiaalieroa joukkueilla ei juuri ole, mutta kotietu tekee isännistä suosikin. Silti yli 60 pinnan peliosuus on karkeasti yläkanttiin (oma arviomme 44%) kotivoitolle, joten tässä kohtaa on pakko pelata ohipeli.

 

Vihjesysteemi 1 X 2
1. Manchester C - West Ham    
2. Liverpool - Newcastle    
3. Cardiff - Chelsea    
4. Norwich - Arsenal  
5. Hull - Everton    
6. Tottenham - Aston Villa    
7. Southampton - Manchester U
8. West Bromwich - Stoke    
9. Fulham - Crystal P  
10. Sunderland - Swansea  
11. IFK Göteborg - Örebro  
12. Gefle IF - Elfsborg  
13. Roma - Juventus

Hinta 36,00€