Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Valioliigamanagerit tukevat raiskauksesta tuomittua Evansia

  • perjantai, 09 tammikuu 2015 14:41

Entinen Sheffield Unitedin pelaaja Ched Evans tuomittiin viiden vuoden vankeusrangaistukseen 19-vuotiaan naisen raiskauksesta vuonna 2012. Evans vapautui vankilasta lokakuussa, istuttuaan tuomiostaan puolet.

Evans itse haluaa tehdä paluun pelikentille, mutta on saanut kokea voimakasta vastustusta. Hän oli tekemässä sopimusta League One- seura Oldhamin kanssa, mutta diili kaatui kun kymmenet tuhannet ihmiset allekirjoittivat vetoomuksen, jossa seuraa pyydettiin harkitsemaan sopimuksen tekemistä.

Myös seuran sponsorit uhkasivat jättää seuran, jos se olisi ottanut Evansin joukkueeseen.

Oldhamin puheenjohtaja Simon Corney on saanut yhteydenottoja kolmelta Valioliigamanagerilta, jotka tukivat Evansin palkkaamista. Yksi heistä on Sheffieldin entinen manageri Steve Bruce.

”Olen tuntenut Simonin useita vuosia. Hän on tutkinut tilannetta ja oli valmis antamaan pojalle mahdollisuuden. Saatan nyt suututtaa ihmisiä, mutta kyseessä oli raiskaus ja valamiehistö päätti hänen kohtalonsa.”

”Uskon vahvasti siihen, että tuomion kärsimisen jälkeen ansaitsee toisen tilaisuuden. Olemme kaikki nähneet jalkapalloilijoiden joutuvan vaikeuksiin, mutta he ovat saanut toisen mahdollisuuden.”