Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Hodgson yrittää pitää jalat maassa ja muistuttaa, ettei sarjapaikka ole vielä varmistunut

  • torstai, 07 huhtikuu 2011 22:45

Kokenut manageri on käskenyt omiensa välttää tuudittautumista nykyhetkeen ja unohtaa keskikastin sijoitukset, sillä hänen mielestään säilymiseen tarvitaan vähintään 40 pistettä.

West Brom -luotsi Roy Hodgson varoitti joukkuettaan hyvän olon tunteesta, kun joukkue otti hienon 2-1 voiton managerinsa entisestä työnantajasta Liverpoolista. Voitolla WBA nousi kolmanneksitoista sarjataulukossa, kun seitsemän ottelua Valioliigaa on jäljellä.

Hodgson on kokenut putoamistaistelija ja viimeisimpänä urotekonaan hän onnistui säilyttämään Fulhamin sarjapaikan kaudella 2008 vastoin kaikkia odotuksia.

Huolimatta viiden ottelun tappiottomasta putkesta hän on muistuttanut joukkuettaan, jottei se ala kuvittelemaan itsestään liikoja, vaikkakin viimeisimmät tulokset antaisivat siihen aihetta.

- Joukkue näyttää itseluottamustaan ja se näyttää sen oikealla tavalla, koska meillä on mennyt viimeaikoina hyvin, Hodgson kertoi goal.comille.

- Meidän täytyy olla varovaisia, sillä muuten tilanne voi kääntyä päälaelleen. Me voimme nauttia menneestä, mutta se ei saisi huumata meitä tulevissa otteluissamme, manageri jatkoi.

- Meillä on vielä seitsemän ottelua, jotka tulevat olemaan kovia koitoksia, Hodgson muistutti.