Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Grant positiivisena West Hamin tulevaisuudesta

  • maanantai, 14 helmikuu 2011 15:05

Avram Grant on luottavainen West Hamin tulevaisuuden suunnitelmiin, vaikka putoamisuhka on olemassa.

Seurassa oli aihetta hymyyn viime viikolla, kun sen tarjous Lontoon Olympiastadionista katsottiin parhaaksi ja omistajat David Gold ja David Sullivan uskovat sen olevan askel kohti valoisampaa tulevaisuutta.

Grant on myös luottavainen lontoolaisseuran tulevaisuuteen, mutta on hyväksynyt sen, että kiperässä sarjatilanteessa on keskityttävä otteluun kerrallaan.

Hammers on vain pisteen edellä liigan pohjimmaisena majailevasta Wolvesista, joka on pelannut ottelun vähemmän, mutta Grant ei anna sen masentaa, etenkin kun joukkue nousi hienolla esityksellä kolmen maalin takaa-ajoasemasta 3-3 tasapeliin sunnuntaina West Bromin vieraana.

- Ajattelemme positiivisesti. Meillä on pitkäjänteisiä suunnitelmia West Hamissa. Tiesimme, että ensimmäisestä vuodesta tulee vaikea, mutta visiomme on tehdä joka vuosi oikeita asioita, Grant kertoi seuran internetsivuilla.

- Kun pääsemme Olympiastadionille, meillä tulee olemaan hyvä joukkue valioliigatasolle. Meillä on suunnitelmia pitkällä tähtäimellä, mutta jalkapallossa sen toteuttaminen täytyy aloittaa jo seuraavassa ottelussa.

- Rakensimme hyvän joukkueen ja jos kaikki - tai edes 90 prosenttia, on terveenä niin meillä on hyvä ryhmä. Jos katsotaan viimeisen kymmenen ottelun kuntopuntaria niin olemme sarjan keskitasoa, Grant muistutti.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: Robbie Keane sivussa kuusi viikkoa »