Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

West Ham -hyökkääjä Robbie Keane saamassa sanktioita moottoripyöräilystään

  • maanantai, 18 huhtikuu 2011 13:36

Irlantilainen on joutumassa kurinpitolautakunnan kynsiin rikottuaan jalkapalloliiton ja pelaajayhdistyksen sääntöjä siitä huolimatta, että hänellä oli kypärä ja asianmukaiset ajovarusteet.

West Ham United -hyökkääjä Robbie Keane on rikkonut sopimustaan matkustaessaan moottoripyörällä, kertoo Daily Mail.

Hyökkääjä, joka vastasi Hammerssin ainokaisesta lauantain 2-1 tappiossa Aston Villaa vastaan, lähti Upton Parkilta moottoripyörällä, joka odotti tähteä pelaajakäytävän päässä.

Englannin Jalkapalloliitto, Valioliiga ja pelaajayhdistys ovat linjanneet, ettei pelaaja saa osallistua toimintaan, joka saattaa vaarantaa heidän uransa, kuten moottoripyöräily tai laskettelu.

Vaikka Tottenhamista lainalla olevalla Keanella oli kypärä päässään sekä ajopuku, hän rikkoi sopimustaan, joka takaa tähdelle 60 000 punnan tulot viikoittain.

Turhaa holhousta tämä ei ole, vaikka siltä vaikuttaakin, nimittäin Keanen isäntäseura Tottenhamille moottoripyöräily on koitunut aiemminkin kalliiksi. Vuonna 2009 maalivahti Carlo Cudicini oli matkalla harjoituksiin moottoripyörällään ja joutui kolarin seurauksena sivuun kahdeksaksi kuukaudeksi murtuneiden ranteiden sekä lantion vuoksi.

Irlantilaispeluri on saamassa sanktioita laiminlyönnistään, mikä ei ole hyvä uutinen manageri Avram Grantille, joka yrittää epätoivoisesti säilyttää lontoolaisia Valioliigassa. Joukkueella on jäljellä kuusi ottelua ja eroa putoamisviivan yläpuolelle on kaksi pistettä.