Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Houllier haluaa fanit taakseen

  • perjantai, 25 helmikuu 2011 12:40

Ranskalaisvalmentajan loppukauden tavoitteena on voittaa kaikki kuusi jäljellä olevaa kotiotteluaan ja hän haluaisi kannattajien antavan käyttöönsä "ylimääräisen kenttäpelaajan".

Gerard Houllier haluaisi lopettaa kauden sijoittumalla kuuden parhaan joukkoon, ja pyytää kannattajia osallistumaan kunnianhimoiseen hankkeeseen.

Aston Villa pelaa Valioliigassa vielä kuusi kotiottelua ja huomenna vastaan astelee Blackburn Rovers.

Manageri on vaatinut pelaajiaan ottamaan maksimipisteet kotikentällä Roversia, Wolvesia, Newcastlea, Stokea, Wigania ja Liverpoolia vastaan.

Houllier myös kehottaa punasinistä kannattajalaumaa ottamaan kahdennentoista kenttäpelaajan roolin auttaakseen joukkuetta tavoitteeseensa.

- Meillä on kuusi kotiottelua jäljellä ja ehkä enemmänkin jos pärjäämme cupissa. Nämä pelit ovat meille erittäin tärkeitä ja fanit haluavat varmasti kantaa kortensa kekoon, Houllier sanoi seuransa internet -sivuilla.

- He olivat erittäin hyviä Blackburnia vastaan cupissa ja auttoivat meitä todella, hän jakoi tunnustusta kannattajilleen.

- Sillä on merkitystä, koska pelaajat todennäköisesti ylittävät itsensä ja tiedostamaton työ on erilaista, Houllier spekuloi.

- Blackburnilla oli vahva joukkue viimeksi täällä ja ottelu tulee olemaan meille tärkeä. Tarvitsemme kahdennentoista kenttäpelaajan otteluun ja tarvitsemme tukea, sillä pelaamattomuus saattaa vaikuttaa, Houllier jatkoi.

Luke Young on palannut harjoituksiin ja tekee paluun pitkän loukkantumisen jälkeen pelikentille joko huomenna tai keskiviikon FA Cupin otteluun Manchester Citya vastaan. Viimeistään hän pelaa ensiviikonloppuna Boltonissa.

- Hän on kunnossa ja tulee pelaamaan jossain näistä kolmesta ottelusta, joita olemme hänelle kaavailleet, Houllier kertoi.