Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Unohdettu mies - Darren Bent

  • keskiviikko, 23 helmikuu 2011 15:15

Aston Villa -hyökkääjä uskoo järisyttävillä summilla siirtomarkkinoilla liikkuneiden Fernando Torresin ja Andy Carrollin tehneen hänestä unohdetun miehen.

Tammikuun viimeiseen päivään asti Darren Bentin 21 miljoonan euron ennätyssiirto Sunderlandista Aston Villaan piti olla talven siirtoikkunan kallein.

Tämä luku jäi kuitenkin jalkoihin, kun suurseurat löivät puntansa peliin Liverpoolin hankkiessa Andy Carrolin 40 miljoonalla ja Chelsean ostaessa Fernando Torresin 60 miljoonalla eurolla.

- Se oli hullua. Carroll on pelannut vain puoli kautta Valioliigassa ja hänestä maksettiin yli 40 miljoonaa euroa, joten se on vähän hullua, Bent sanoi The Sunille.

- Torres on todistanut olevansa huikea jalkapalloilija ja mielestäni hän on paras hyökkääjä tässä maassa, joten jos hänestä tarjotaan 60 miljoonaa euroa, niin se voi kuulostaa reilulta.

- Se oli myös hieman hullua, mutta maailma on menossa tähän suuntaan, Bent puntaroi.

27 -vuotias on onnistunut maalaamaan kaksi kertaa viidessä pelaamassaan ottelussa Villa -paidassa ja onnistui maalinteossa myös Englannin maajoukkueessa Sunderland siirtonsa jälkeen. Hän myöntääkin tuntevansa paineet, joita hänelle asetettiin johtuen siirtosumman suuruudesta.

Mutta rahamäärät, jotka käytettiin Carrolliin ja Torresiin ovat vieneet Bentin hieman syrjemmäksi parrasvaloista.

- Ei se ainakaan lisää paineita, mutta luulen, että siirtosummat ovat jättäneet minut Torresin ja Carrollin varjoon. Moni ihminen on tuntunut unohtavan siirtoni, mutta minun täytyy vain elää sen kanssa, Bent sanoi.

- On ollut hienoa päästä heti alussa maalien makuun. Kun liityt uuteen seuraan, on erittäin tärkeä saada painoa pois harteilta, hän lisäsi.