Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Chelsea julkisti uuden managerinsa - Kolmivuotinen sopimus!

  • maanantai, 04 huhtikuu 2016 16:21

Chelsea tiedotti maanantaina pestanneensa 46-vuotiaan Antonio Conten joukkueen uudeksi manageriksi. Conte on toiminut Italian maajoukkueen päävalmentajana vuodesta 2014 ja jatkaa nykyisessä työssään vielä tulevien EM-kisojen ajan.

Chelsean ruoriin italialaismanageri siirtyy kisojen päätyttyä heinäkuussa.

-  Olen iloinen, että tämä on nyt ilmoitettu, eikä tarvitse enää spekuloida asialla. Keskityn nyt työhöni Italian maajoukkueen kanssa. EM-kisojen jälkeen otan kantaa Chelsean asioihin, Conte kommentoi.

Ennen työtään Italian maajoukkueessa Conte nähtiin Juventuksen peräsimessä vuosina 2011-2014. Tuona aikana hän voitti kolme perättäistä Serie A -mestaruutta ja hänet valittiin jokaisena mestaruusvuonna myös Italian vuoden manageriksi.

Valioliigan viime kaudella voittanut Chelsea on ollut tänä vuonna kaukana mestaruusjahdista. Alkukaudesta pahasti kyykännyt joukkue erotti manageri Jose Mourinhon jo joulukuussa, ja pestasi hänen tilalleen väliaikaiseksi päävalmentajaksi Guus Hiddinkin. Hän on saanut Chelsean otteisiin lisää puhtia, ja joukkue majailee 31 pelatun ottelun jälkeen sijalla 10.