Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Sivusto: Balotelli mukana oudossa kahakassa? - Uhri menetti kolme sormeaan!

  • maanantai, 13 kesäkuu 2016 17:30

Liverpoolin sopimuspelaaja Mario Balotelli on visusti pysytellyt suurissa uutisotsikoissa läpi pelaajauransa, mutta tällä kertaa tilanne on heittämällä yksi oudoimmista.

Football Italia -sivusto kertoi nimittäin maanantaina, että 25-vuotias Balotelli olisi ollut osallisena jonkinlaisessa kahakassa Brescian kaupungissa, Italiassa. Tapahtumien yksityiskohdat ovat vielä toistaiseksi varsin pimennossa, mutta sivuston mukaan kahakka oli käyty Coco Beach nimisen yökerhon tuntumassa. Sivusto lainaa jutussaan Corriere della Sera -sanomalahden uutista.

Balotelli oli kertoman mukaan ollut paikalla yökerhossa, ja hyökkääjä oli muun muassa ottanut selfie-valokuvia bussiin matkalla olleen juhlijaryhmän kanssa. Tilanne oli jotenkin äitinyt kunnon kahakaksi, ja Balotellin osuus asiaan on vielä toistaiseksi enemmän kuin epäselvä. Balotellin kerrotaan lähteneen kahakasta kävellen muille maille, mutta tilanteesta on myös muita huhupuheita, jotka sijoittavat italialaishyökkääjän keskelle tappelua.

Kahakassa mukana olleelta 33-vuotiaalta mieheltä jouduttiin amputoimaan kolme sormea, kun hän loukkasi ne vakavasti paetessaan tappelua.

Kaiken kaikkiaan tapahtumasarjaan liittyy siis vielä runsaasti kysymysmerkkejä. Mikäli Balotelli todella oli tapahtumapaikalla, tullaan miestä varmasti kuulemaan vielä poliisien toimesta. Samalla saanemme selvyyden sille, mikä Balotellin rooli tapahtumasarjassa todella oli.

Balotelli kuittasi kahakka-uutisen pelkäksi roskapuheeksi omalla Instagram-tilillään myöhemmin maanantaina.