Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Gerrard: Näytimme kaikille olevamme kova vastus

  • maanantai, 17 maaliskuu 2014 01:00

Steven Gerrard uskoo Liverpoolin mahdollisuuksiin voittaa Valioliigan mestaruus joukkueen päihittettyä Manchester Unitedin sunnuntaina lukemin 3-0.

”Uskomme, että meillä on mahdollisuus voittaa mestaruus. Olen tullut tänne (Old Traffordille) monta kertaa  ja jäänyt jyrän alle. United on loistava joukkue ja tämä on yksi vaikeimmista paikoista pelata, joten se että dominoimme tänään peliä alusta loppuun... Olemme hieman pettyneitä, ettemme tehneet enemmän maaleja.”

”Sanoin ennen ottelua, että mestaruuden voittaminen tulee olemaan hankalaa ja meidän täytyy keskittyä jokaiseen peliin ajallaan ja yrittää voittaa ne kaikki. Nautimme voitosta tämän illan, mutta meidän täytyy nollata tilanne nopeasti, sillä tiedämme Cardiffin olevan kova vastus. Uskon, että olemme näyttäneet kaikille, että olemme kova vastus ja aiomme tastella loppuun asti.”

Gerrard itse upotti ottelussa kaksi rangaistuspotkua, mutta ei onnistunut kolmannessaan.

”Saatoin olla liian itsevarma kolmannen kohdalla. Olin varma, että laitan pallon verkkoon, mutta olin erittäin tyytyväinen kahteen erittäin tärkeään maaliin.”