Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Arsenal - FC Basel

  • keskiviikko, 28 syyskuu 2016 15:36

Ensimmäisellä ottelukierroksella Arsenal matkusti Pariisiin PSG:n vieraaksi, josta isäntäjoukkueen vahvasta painostuksesta huolimatta, oli kotiintuomisina tasapelipiste. Basel seilaa myötätuulessa, sillä joukkue ei ole hävinnyt kuuteen otteluun. Mestarien liigan kotiavaus Ludogoretsia vastaan päättyi 1-1 tasapeliin.

PSG-kamppailuun lontoolaisjoukkue ei lähtenyt parhaalla jalalla, ja varsinkin ensimmäisen kymmenminuuttisen Arsenal oli pahasti jyrän alla. Valioliigassa esitykset ovat ollet päinvastaiset. Kerkeimmät ovat nostaneet neljän ottelun voittoputkessa liihottavaa ”Tykkimies-ryhmää” jopa kaudella 2003-2004 liigamestaruuden tappiotta voittaneen miehistön veroiseksi. Varsinkin Hull- ja Chelsea-otteluissa Arsenal lähestulkoon leikitteli voittoihin.

Kokenut Arséne Wenger ei silti avaa tiukalle napitettua anorakkiaan.

-He ovat voittaneet englantilaiset – Manchester Unitedin, Chelsean ja Liverpoolin. He ovat saaneet hyviä tuloksia Euroopassa, kuivakka galli varoitti ottelua edeltävässä tiedotustilaisuudessa.

Sairastuvalla on pientä tungosta, kun pitkäaikaispotilaiden (Mertesacker, Welbeck, Ramsey, Paulista) lisäksi riveistä puuttuu Chelsea-ottelussa polvensa loukannut Francis Coquelin. Olivier Giroud kärsii PSG-kamppailussa saamaansa pelikieltoa.

FC Basel ei silti lähde Lontoon-reissulle vain kokemusta hakemaan, vaan hallitseva Sveitsin mestari on pärjännyt eurokentillä loistavasti englantilaisia joukkueita vastaan. Kymmenestä ottelusta tilillä on viisi voittoa, neljä tasapeliä ja ainoastaan yksi tappio (ManU, 11/2002). Basel ei ole jäänyt näissä otteluissa kertaakaan maaleitta.

Illan Mestarien liiga-peli on kahden historiallisen seuran ensimmäinen kohtaaminen.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Celtic - Manchester City Liverpool-Tottenham »

Uutta Valioliigasta