Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Celtic - Manchester City

  • keskiviikko, 28 syyskuu 2016 15:07

Brendan Rodgersin luotsaama Celtic avasi urakkansa Mestarien liigan ensimmäisellä peliviikolla Barcelonaa vastaan nöyryyttävällä 7-0 vierastappiolla. Perinteikkään skottiseuran urakka ei toisella peliviikolla vaikuta yhtään ensimmäistä helpommalta, kun Valioliigan kärkipaikkaa hallussaan pitävä kovavireinen Manchester City matkustaa vieraisiin Glasgow'n Celtic Parkille.

Kotikenttäetu skottijoukkuetta tämäniltaisessa tuskin liiemmin auttaa tai lohduttaa, vaikka Rodgers suojatteineen saapuukin otteluun voitettuaan viimeisimmän ottelunsa Skotlannin Valioliigassa Kilmarnockia vastaan 6-1.

"Tiedämme että edessä on hankala ilta, mutta toivomme että ilta on myös Citylle vaikea. Perinteisesti Celtic Park on vierasjoukkueille hankala paikka", Brendan Rodgers kommentoi. "Yksi asia on kuitenkin varma – emme tule olemaan yhtä passiivisia kuin olimme Barcelonaa vastaan."

City on pelannut Pep Guardiolan alaisuudessa täydellisesti ja joukkue on toistaiseksi voittanut jokaisen ottelunsa. Manchesterin sininen joukkue avasi kautensa Mestarien liigassa 4-0 kotivoitolla Borussia Mönchengladbachia vastaan ja samansuuntainen tulos on odotettavissa myös tänä iltana Celticiä vastaan. 

"Kaikki puhuvat minulle Celticin stadionin uskomattomasta tunnelmasta ja odotan sitä innolla", Guardiola kommentoi illan ottelua. "Olin tyytyväinen tulokseemme Gladbachia vastaan ja tänään meillä on mahdollisuus ottaa iso askel eteenpäin. Celtic prässää korkealta ja pelaa agressiivisesti ja odotan että he pelaavat niin myös tänään", Cityn valmentaja kertoi.

Illan ottelusta Cityn joukkueesta sivussa ovat loukkaantumisten vuoksi De Bruyne, Kompany, Delph ja Gunn, kun taas Celticin puolelta ainoastaan De Vriesin pelaaminen on epävarmaa.

Uutta Valioliigasta