Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Gerrard ylistää Liverpoolin uutta kärkiparia

  • maanantai, 28 maaliskuu 2011 12:05

Steven Gerrardin mielestä Fernando Torresin myynti ja Luis Suarezin ja Andy Carrollin hankinta tilalle oli hyvä ratkaisu.

Moni ajatteli Liverpoolille jääneen vain luu käteen, kun seura myi pois ykköstähtensa Fernando Torresin 50 miljoonalla ja tilalle hankittiin Luis Suarez Ajaxista ja Andy Carroll Newcastlesta.

Torres ei ole kuitenkaan osunut vielä kertaakaan Chelsean paidassa, kun taas Suarez ja Carroll ovat aloittaneet lupaavasti uransa Anfieldillä, pohjustaen loistavilla peliesityksillään mm. upean 3-1 voiton Manchester Unitedista.

- Suarez on pelannut vain muutaman ottelun, mutta tiedämme hänen olevan huippupelaaja. Harjoituksissa ja ensimmäisisssä peleissään hän on ollut vahva ja teknisesti hyvä pelaaja, mutta myös Fernando oli meillä ensimmäisenä vuotenaan hyvä pelote, kertoi Gerrard.

- Mutta mielestäni Liverpool on nyt paremmassa asemassa, kun kärjessä on kaksi yhden sijasta. Nautin pelatessani Fernandon takana, mutta jos saisin valita ottaisinko Fernandon vai hänen tilalleen Carrollin ja Suarezin, niin ottaisin mieluummin kaksi kärkeä kuin yhden, Liverpool -kapteeni jatkoi.