Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Liverpool etsii korvaajaa Pepe Reinalle

  • maanantai, 18 huhtikuu 2011 16:22

Kenny Dalglish aikoo hankkia maalivahti Shay Givenin jo kolmatta kertaa alaisuuteensa.

Liverpool -manageri aikoo hankkia Manchester Cityn kakkosmaalivahdiksi jämähtäneen Shay Givenin kauden jälkeen, kun seura etsii lähtökuopissaan olevalle Pepe Reinalle paikkaajaa, kertoo News of the World.

Skottiluotsi on joutunut pähkäilemään ensi kauden ykkösmaalivahtiaan, sillä espanjalaismaalivahti on jättämässä Anfieldin, vaikka allekirjoittikin uuden viisivuotisen sopimuksen seuran kanssa.

Reina oli lähdössä jo viime kesänä, kun Arsenal tarjosi miehestä 20 miljoonaa puntaa, mutta tuolloin tarjous hylättiin. Tosin tuolloin espanjalainen linjasi, että seuran tulee parantaa otteitaan niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Yksi kriteeri oli selviytyä Mestarien liigaan ensi kaudeksi, mikä ei näillä näkymin ole toteutumassa.

Dalglishille Shay Given on tuttu mies jo vuosien takaa, sillä manageri on hankkinut kyseisen miehen joukkueensa tolppien väliin jo kahdesti aiemmin - 1994 Blackburniin ja 1997 Newcastleen. Nyt Pool -luotsi on yrittämässä vielä kolmatta kertaa, kun siirtoikkuna aukeaa ensi kesänä.