Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

City tekemässä shokkitarjouksen Ronaldosta

  • tiistai, 04 syyskuu 2012 17:31

Cristiano Ronaldon pelaaja-agentti Jorge Mendes väittää tietäneensä hyvin suojattinsa tyytymättömyyden Real Madridissa ja paljastaa Manchester Cityn valmistelevan lähes 95 miljoonan punnan siirtotarjousta.

Entinen Manchester Unitedin mies ei suostunut juhlimaan kumpaakaan tekemäänsä maalia viikonlopun La Liga –ottelussa, mikä räjäytti spekulaatiot Chelsean, manchesterilaisjoukkueiden ja PSG:n olevan tähden kintereillä.

- Ensinnäkin Ronaldon käyttäytyminen perustuu syihin, jotka minulla on varsin hyvin tiedossa. On Cristianon harkinnassa, paljastaako hän ne vai ei, Mendes korjasi väittämää, jonka mukaan hän olisi yllättynyt ja harmissaan suojattinsa tyytymättömyydestä.

- Toisekseen nämä lausunnot eivät ole yllättäneet minua ja vielä vähemmän aiheuttaneet minulle päänvaivaa. Siteeni Cristiano Ronaldoon tarkoittaa sitä, että hän luottaa minuun aina ja täysin.

Manchester City on usean eri lähteen mukaan työstämässä tähtitieteellistä nelivuotista sopimusta tähtihyökkääjän kanssa, joka iski kahdesti viikonloppuna Granadaa vastaan pelatussa La Liga –ottelussa.

- Olen surullinen. Kun en juhli maaleja, se johtuu siitä, etten ole tyytyväinen, Ronaldo paljasti turhautuneisuutensa.

- Se on ammatillinen asia. Real Madrid tietää miksi en ole tyytyväinen.

City kiisti maanantai-iltana olevansa valmis Ronaldo-siirtoon väittäen, että hänen agenttinsa Jorge Mendes käyttää kohua hyväkseen saadakseen asiakkaalleen uuden sopimuksen Madridiin. Espanjalais- ja portugalilaislähteet kertovat kuitenkin manchesterilaisten kiinnostuksen olevan aitoa.