Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

City vahvistui jälleen

  • keskiviikko, 29 elokuu 2012 15:55

Manchester City on päässyt yhteisymmärrykseen Fiorentinan kanssa puolustaja Matija Nastasicin siirtosummasta, kertoo Sky Sports.

Kauppa on lyöty lukkoon tiettävästi 12 miljoonan punnan hinnalla ja Etihad Stadiumilla pahasti epäonnistunut Stefan Savic on matkaamassa vastakkaiseen suuntaan.

Nastasic on tullut tutuksi Serbian maajoukkueesta ManU-kapteeni Nemanja Vidicin toppariparina. Häntä on pitkään huhuttu Manchesterin maisemiin ja nyt siirto on lääkärintarkastusta ja yksityiskohtien hiomista vaille valmis.

19-vuotias serbi siirtyi Fiorentiinaan viime kesänä Partizan Belgradista ja pelasi viime kaudella 25 ottelua Serie A:ssa nuoresta iästään huolimatta.

City-luotsi Roberto Mancini toivoo uuden hankintansa onnistuvan paremmin kuin toinen serbi Stefan Savic, joka on ajautunut tukalaan rakoon Manchesterissa heikkojen esitysten seurauksena.

Sinipaidat maksoivat Savicista 6 miljoonaa puntaa Partizanille, mutta 21-vuotias lupaus pääsi avaukseen vain viidessä Valioliigaottelussa mestaruuteen päättyneellä kaudella.