Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Atletico paljasti de Gean perässä olevat seurat

  • keskiviikko, 13 huhtikuu 2011 14:05

Atletico Madrid on paljastanut saaneensa tarjoukset maalivahti David de Geasta Manchester Unitedilta sekä Chelsealta.

Espanjalaislähteiden mukaan United on tehnyt 20 miljoonan euron tarjouksen Espanjan U21 -maajoukkuemaalivahti David de Geasta.

Aiemmin hänen pelaaja-agenttinsa Jorge Mendesin väitettiin hylänneen sopimustarjoukset United -leiristä, mutta Atleticon puheenjohtaja Miguel Angel Gil Marin ja Sir Alex Ferguson ovat kumonneet huhut tuoreeltaan.

Mendes ei ole nuorukaisen virallinen agentti ja nyt lähteet kertovat kaupanteon sujuvan Cristiano Ronaldon asiainhoitajan alaisuudessa.

- Mendes on Englannissa, mutta hän ei ole neuvottelemassa de Gean sopimuksesta, kertoi Marin Vicente Calderonilta käsin.

- Kauden jälkeen katsomme haluaako hän lähteä. Mikäli hän haluaa niin aiomme pitää kiinni 25 miljoonan euron korvausvaatimuksestamme, Atletico -pomo jatkoi.

Myöhemmin Marin paljasti espanjalaisen radioaseman Cadena SERin lähetyksessä, että United ei ollut ainoa tarjouksen tehnyt seura, vaan myös Chelsea oli lähestynyt Atletico de Gean merkeissä.

- Saimme tarjoukset Unitedilta ja Chelsealta. Olemme myös itse tarjonneet hänelle jatkosopimusta. Haluaisimme hänen jatkavan myös täällä, mutta Davidin tulevaisuus on hänen omissa käsissään, Marin paljasti.