Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Ferguson: Chelsea suurin uhka

  • lauantai, 23 huhtikuu 2011 12:38

Sir Alex Fergusonin mielestä Chelsea on nyt Manchester Unitedin ykköshaastaja Valioliigan mestarin tittelistä.

Hallitsevan mestarin ote tämän kauden pokaalista näytti jo lopullisesti kirpoavan heikon talven aikana, mutta sinipaidat ovat pikkuhiljaa hivuttautuneet takaisin mestaruustaistoon.

Arsenal on ollut jo pitkään aivan Unitedin vanavedessä, mutta Arsene Wengerin miehistö on hyytynyt täysin kevään koittaessa ja ajautunut tasapeliputkeen. Vielä helmikuussa joukkueella oli realistiset mahdollisuudet jopa neljään mestaruuteen, mutta tällä hetkellä joukkue ei pysty tappelemaan edes siitä yhdestä ainoasta mahdollisuudesta Valioliigassa.

Arsenal ja Chelsea ovat molemmat kuusi pistettä Unitedin takana, kun kaikilla on viisi ottelua jäljellä. Jännitystä vielä hieman loppusuoralle tuo se tosiasia, että molemmat joukkueet pelaavat vielä kerran kärkipaikalla viihtyvää Red Devilsiä vastaan.

Vaikka lontoolaisjoukkueet ovatkin sarjataulukossa tasapisteittä, näkee United -manageri Sir Alex Ferguson kuitenkin Chelsean suurempana uhkana suojattiensa mestaruushaaveille.

- Kun näitä kahta katsoo, niin Chelsea on paljon kokeneempi kuin Arsenal, Fergie analysoi Skysportsille.

- Heillä on vahva joukkue ja paljon kokemusta. Se erottaa nämä kaksi joukkuetta. Arsenalilla on parempia jalkapalloilijoita, mutta Chelsea on parempi ja vahvempi joukkue, skotti lisäsi.