Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Ferguson haluaa Scholesin jatkavan

  • tiistai, 22 helmikuu 2011 22:54

Keskikentän veteraani on jälleen mukana, kun United kohtaa Marseillen.

Manchester Unitedin pääkäskijä Sir Alex Ferguson on kehoittanut Paul Scholesia seuraamaan toisen konkarin, Ryan Giggsin, jalanjälkiä allekirjoittamalla uuden sopimuksen.

36 -vuotiaan Scholesin sopimus päättyy ensi kesään ja hän on viivytellyt jatkopäätöstään, sillä veteraani on epävarma roolistaan Alex Fergusonin ensi kauden suunnitelmissa.

Ferguson sanoo entisen Englannin maajoukkuemiehen pelaavan edelleen isossa roolissa, mistä osoituksena on avauskokoonpanon paikka huomiseen Mestareiden liiga -otteluun Marseillea vastaan.

- Olen enemmän kuin toiveikas sen suhteen, että Paul tekisi uuden sopimuksen. Ja mielestäni hänen tulisi, sillä kunto ei ole kysymys. Paul haluaisi mielestään pelata varmaan jokaisessa ottelussa, Sir Alex puntaroi huomisen ottelun lehdistötilaisuudessa.

- Se ei ole huono asia, että hän haluaa pelata, mutta hänen iässään se on mahdotonta. Hän voi silti olla isossa roolissa Manchester Unitedissa tällä ja ensi kaudella, Fergie jatkoi.

United joutuu tulemaan toimeen ilman useita avauskokoonpanon vakiomiehiä, kun Giggs, Rio Ferdinand ja Anderson ovat sivussa Marseillea vastaan. Tämä taas avaa paikan kokeneelle Scholesille.

Huolimatta loukkaantumisista Manchesterilaiset lähtevät ennakkosuosikkina kaatamaan Didier Deschampsin suojatteja.

Ferguson kuitenkin väisti ennakkosuosikin asemaa: "Lehdistö ja vedonlyöntiyritykset päättävät tällaisista asioista", hän sanoi.

- Se, että kumpi meistä on suosikki, ei kiinnosta meitä eikä Marseillea. Mestareiden liiga on hyvin tasainen ja kenellä vain on mahdollisuus voittaa se. Mielestäni kaikki jäljellä olevat 16 joukkuetta pystyisivät siihen, Ferguson jatkoi.

- Haluamme aina esiintyä hyvin ja meillä on suuret odotukset, mutta huomenna kamppailu mestaruudesta alkaa todenteolla, hän lopetti.