Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Valencia saattaa palata United -vahvuuteen FA Cupin seuraavalle kierrokselle

  • tiistai, 22 helmikuu 2011 23:17

Ecuadorilainen on ollut sivussa pelikentiltä syyskuusta saakka.

Manchester Unitedin manageri Alex Ferguson on ilmoittanut, että Antonio Valencia saattaa tehdä paluun 12. maaliskuuta pelattavalle FA Cupin puolivälieräkierrokselle.

Ecuadorilainen mursi nilkkansa syyskuussa Mestareiden liiga -ottelussa Rangersia vastaan, mutta entinen Wigan -peluri on tehnyt paluun harjoituksiin ja vakuuttanut Fergusonin.

- Antonio on pärjännyt hyvin. Hän pystyy jo olemaan kontaktiharjoituksissa ja merkit kertovat hyvää. Odotamme hänen olevan mukana Arsenalia vastaan Cupin seuraavalla kierroksella, Ferguson sanoi.

Brasilialaisen Andersonin kauden pelättiin jo olevan ohi, mutta hän selvinnee kahden-kolmen viikon huililla.

-Anderson loukkaantui ensimmäisellä puoliajalla lauantaina, Ferguson sanoi.

- Olemme lähettäneet hänet spesialistille Portugaliin, joten hän kuntouttaa itseään siellä. Se tulee kestämään kaksi tai kolme viikkoa.

Manchester United joutuu tulemaan keskiviikon Mestareiden liiga -ottelussa Marseillea vastaan ilman useaa avainpelaajaansa, kun myös Ryan Giggs ja Rio Ferdinand ovat sivussa.

-Ryan Giggsin pitäisi pelata Wigania vastaan lauantaina, kun taas Rio Ferdinand ja Johnny Evans tekevät paluun ensi viikon Chelsea -kamppailuun, Sir Alex sanoi.