Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Manchester Unitedin kiikarissa nyt Tottenhamin van der Vaart

  • sunnuntai, 27 maaliskuu 2011 19:53

Manchester United kaavailee Hollannin maajoukkuemies Rafael van der Vaartin ostamista Old Traffordille.

Hollantilainen on pelannut ilmömäisen kauden siirryttyään 8 miljoonalla punnalla White Hart Lanelle Real Madridista viime kesänä, sillä maaliverkko on heilunut Valioliigassa keskikenttäpelaajalle kunnioitettavat kymmenen kertaa.

United on kärkkynyt viime aikoina tiivisti Tottenhamin nurkilla, kun sekä Luka Modric, että Gareth Bale ovat olleet Red Devilsin kiinnostuksen keskipisteessä. Spurs on tehnyt selväksi, ettei se aio myydä nuoria tähtipelaajiaan ja Sir Alex Fergusonin läheinen suhde Harry Redknappiin on poissulkenut aggressiivisen lähestymistavan heidän kaappaamisekseen.

Uusin huhu kuitenkin kertoo, että United saattaisi olla onnekkaampi hollantilaisen Rafael van der Vaartin suhteen, joka on alankomaiselle lehdistölle antamien lausuntojensa perusteella joutunut napit vastakkain manageri Redknappin kanssa.

Punapaidat kaipaavat kipeästi luovuutta keskikentälleen, sillä Paul Scholesin ura on loppusuoralla, Michael Carrick on pettänyt kerta toisensa jälkeen ja Darren Fletcher on yhtä luova kuin lobotomian kokenut majava.

Näin ollen 28 -vuotiaan van der Vaartin hankinta olisi erittäin järkevää, eikä lontoolaisseura tuskin pane vastaan, mikäli United tarjoaisi spekuloidun 25 miljoonaa puntaa, mikä tarkoittaisi 17 miljoonaa puhdasta myyntivoittoa Spursille.