Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Buffonin agentti ollut yhteydessä Valioliiga -jätteihin

  • keskiviikko, 30 maaliskuu 2011 10:40

Gianluigi Buffoon saattaa jättää Juventuksen ensi kesänä ja hänen agenttinsa on ollut tiiviisti yhteydessä Britteinsaarille.

Vuoden 2006 maailmanmestari hylkäsi äskettäin jatkosopimustarjouksen Torinolaisseuraltaan, mikä olisi puolittanut tähden palkkatulot nykyisen sopimuksen kahdelta viimeiseltä vuodelta. Buffon koki tarjouksen tiettävästi loukkaavana ja harkitsee uransa jatkamista muualla.

Italialaismedia on kertonut ainakin Arsenalin, Manchester Unitedin ja Manchester Cityn olevan kiinnostuneita huippumaalivahdin palveluksista, mikäli hän päättää jättää Juventuksen.

Buffonin pelaaja-agentti Silvano Martina kertoi goal.comin haastattelussa suositelleensa asiakkaalleen harkitsemaan kahta ehdokkaista menestyneempää seuraa.

- Jääkö hän Juventukseen? Sitä en tiedä, mutta sen tiedämme, että hänellä on vielä kaksi vuotta sopimusta jäljellä, sanoi Martina.

- Manchester City vaikuttaa epätodennäköiseltä, sillä heillä on maajoukkuemaalivahti Joe Hart ja Roberto Mancini on ollut tilanteeseen tyytyväinen.

- Arsenaliin ei ole mitään yhteyksiä, mutta tiedän heidän tarvitsen maalivahtia ja se on merkittävä seura. Minulla ei ole kuitenkaan ollut mitään yhteyksiä, Martina jatkoi.

- Manchester United hankki juuri lupaavan maalivahdin, joten en usko heidän etsivän meitä, agentti arveli.

ManU:n Anders Lindegaardin on kuitenkin uskottu olevan varamaalivahti ja ykkösveskarin paikka olisi edelleen auki ensi kaudeksi. Jos Martina olisi tähän perehtynyt, olisi hän varmasti antanut erilaisen lausunnon.