Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Stoke -hyökkääjä loukkaantui - FA Cupin finaali vaarassa

  • maanantai, 25 huhtikuu 2011 18:30

Potters koki viikonloppuna ison takaiskun, kun kokenut hyökkääjä Ricardo Fuller loukkaantui. Pahimmassa tapauksessa hänen kautensa on ohi.

Stoke Cityn hyökkääjä Ricardo Fuller on suurella todennäköisyydellä sivussa Wembelyllä 14.5 pelattavasta FA Cupin finaalista. Hyökkääjä loukkasi akillesjänteensä lauantain 1-1 tasapeliin päättyneessä ottelussa Aston Villaa vastaan.

Hyökkääjä on jo sivuutettu tiistain Wolves -ottelun kokoonpanosta, mutta mikäli akillesjänteessä havaitaan repeämä, tarkoittanee se 31-vuotiaan Fullerin kauden olevan paketissa.

Stoke -manageri Tony Pulis pysyi niukkasanaisena vamman laadun ja seurauksien suhteen, mutta vaikutti silti hieman pessimistiseltä tähden pelikunnon suhteen.

- Toivomme, että se ei ole niin paha kuin ihmiset luulevat, mutta nyt ei hyvältä näytä, manageri kommentoi The Sentinalille.

- En halua juuri kommentoida asiaa ennen kuin saamme kuvausten tulokset, Pulis lisäsi.

- Me vain toivomme ja rukoilemme ettei Ricardolla ole mitään vakavaa, manageri lopetti.

Fullerin menetys on fyysisen läsnäolon lisäksi myös kova henkinen takaisku joukkueelle, jonka kapteeni Ryan Shawcross paljasti, että nimenomaan veteraanihyökkääjän puhe innosti Potterssin 5-0 murskavoittoon Boltonista FA Cupin semifinaaleissa.