Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Bale loukkaantui - ei pelaa maaottelussa Englantia vastaan

  • perjantai, 25 maaliskuu 2011 12:21

Tottenham Hotspurin laituri Gareth Bale ei takareisivamman vuoksi osallistu EM-karsintaotteluun Englanti-Wales.

Wales -leiristä paljastettiin, ettei Bale pystynyt harjoittelemaan tällä viikolla, eikä päävalmentaja Gary Speed halunnut ottaa hänen kanssaan riskejä.

Bale palasi äskettäin kuuden viikon sairaslomaltaan toivuttuaan selkävaivoista ja hän pelasi ensimmäisen täyden ottelunsa vasta viime viikonloppuna West Hamia vastaan.

Spurs uskoo, että Bale oli täysin pelikuntoinen lähtiessään edustustehtäviin, jolloin ikävässä asemassa oleva Wales väitti tähden loukkaantuneen jo aiemmin.

- Garethilla kerrottiin olleen lihaskireyttä Spursissa, kertoi Wales -luotsi Gary Speed

- Jätimme hänet ulos harjoituksista arvioidaksemme hänen tilannettaan ja annoimme toipumisaikaa, Speed jatkoi Valioliigan virallisille verkkosivuille.

- Hän oli alkulämmittelyssä tiistaina, mutta takareidessä oli kireyttä. Keskiviikkona hän ei harjoitellut, joten veimme hänet kuvauksiin, missä paljastui hänen vammansa.

Vamman alkuperästä johtuneen kiistan takia mediassa on jo epäilty välirikkoa Tottenham -johdon ja Speedin välillä, sillä walesilainen väittää kiven kovaan vamman tulleen ennen liittymistä maajoukkueeseen.

- Kuvista voi päätellä, että neste ja verimäärä viittaavat vamman syntyneen viime viikolla. En ole asiantuntija, mutta uskoisin, että hän on pelikunnossa kymmenen päivän sisällä, Speed arvoi.