Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Redknapp menettänyt kärsivällisyytensä heikkoon viimeistelyyn - koko hyökkäys myynnissä

  • lauantai, 05 maaliskuu 2011 11:06

Tottenham on valmis myymään kaikki kärkipelaajansa, kun Harry Redknapp yrittää haalia 70 miljoonaa puntaa ensi kesän siirtomarkkinoille.

Spurs -manageri haluaa laittaa myyntiin kaikki kärkipelaajansa kerätessään pelivaraa ensi kesän siirtomarkkinoille.

Redknapp on läpeensä kyllästynyt alle tasonsa pelanneisiin Jermaine Defoeen, Peter Crouchiin, sekä Roman Pavljutsenkoon, jotka hän on valmis kauppaamaan sopivan tarjouksen sattuessa kohdalle.

Tottenham -hyökkääjät ovat osuneet tällä kaudella yhteensä vain kahdeksan kertaa ja Redknapp uskoo, että hyökkäyskaluston uusiminen antaisi seuralle mahdollisuuden taistella mestaruudesta ensi kaudella.

Budjettiin on jo laadittu 30 miljoonaa puntaa ensi kesää ja "isoa kalaa" varten, mutta pelaajakaupoilla seura yrittää vielä saada 40 miljoonaa puntaa lisää pottiin.

Robbie Keanen siirto West Hamiin - missä hän on jo lainalla, sovittiin tapahtuvan kuuden miljoonan punnan hintaan, mikäli lontoolaisseura säilyy Valioliigassa.

Spursin puheenjohtaja Daniel Levy arvioi saavansa jokaisesta hyökkääjästä noin 10 miljoonaa puntaa, ja uskoo kiinnostusta riittävän niin Britteinsaarilla kuin Euroopassakin.