Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Viikon huhumylly - Chelsea ryhtymässä kevätsiivoukseen

  • torstai, 28 huhtikuu 2011 14:14

Valioliiga.fi kokoaa viikon kuumimmat siirtohuhut - Chelsea jälleen näkyvästi otsikoissa.

Chelsea on lähestynyt belgialaisseura Anderlechtia 18 miljoonan punnan tarjouksella huippulupaavasta 17-vuotiaasta Romelu Lukakusta. Hyökkääjän kintereillä ovat useat Euroopan kärkiseurat ja hänestä povataan uutta "Didier Drogbaa", kertoo The Sun.

Blues etsii aktiivisesti huipputopparia markkinoilta ja nyt seuran kiikarissa on Ajaxin Gregory van der Wiel. Raportit Saksasta kertovat, että tarjouskilpailussa mukana ollut Bayern München olisi luopunut leikistä, mikä jättää oven auki Chelsealle. Asiasta kertoi The Guardian.

Roman Abramovichin lompakkoa koetellaan ensi kesänä ja uusia miehiä saapunee seuraan jälleen bussilastillinen. Tämän vuoksi Chelsea tekeekin tilaa niin pukukoppiinsa kuin budjettiinsa hankkiutumalla eroon ainakin Florent Maloudasta sekä Nicolas Anelkasta, ilmoittaa Daily Mirror.

Daily Star taas kertoo, että Sir Alex Ferguson aikoo tarjota tällä hetkellä Mestarien liigassa Unitedia vastaan kilpailevalle Schalkelle 24 miljoonaa puntaa huippumaalivahti Manuel Neuerista.

Real Madrid -hyökkääjä Karim Benzema on siirtymässä Arsenalin leiriin. Ranskalainen ei ole onnistunut vakiinnuttamaan paikkaansa Jose Mourinhon miehistön avauskokoonpanossa, eikä hän aio seurata otteluita vaihtopenkiltä loppuelämäänsä, kertoo Caught Offside.

Myös Tottenhamin Niko Kranjcarilla on ollut vaikeuksia murtautua Spursin avaukseen, joten temperamenttinen kroati olisi enemmän kuin halukas karistamaan White Hart Lanen tomut jaloistaan. Tällä hetkellä miestä viedään kohti Italiaa ja Serie A:tä, kertoo The Sun.