Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Otteluennakko: Wigan - Manchester City

  • maanantai, 16 tammikuu 2012 12:39

Englannin Valioliigassa pelataan tänään yhden ottelun kierros, kun sarjan pohjalle vajonnut Wigan kohtaa illalla DW Stadiumilla sarjakärki Manchester Cityn.

Valioliigan kärkipaikalla tasapisteissä olevan Manchester Cityn kone on yskinyt viime viikkoina, kun joukkue on paininut otteluruuhkassa. City on pelannut lyhyen ajan sisään sekä Valioliigan, Carling Cupin, että FA Cupin otteluita. Joukkue on lisäksi kärsinyt poissaoloista, kun Yaya ja Kolo Touré ovat Africa Cup of Nations -turnauksessa edustamassa Norsunluurannikon värejä. Lisäksi keskikentän moottorina alkukauden toiminut David Silva on ollut poissa nilkkavamman takia. Silvan tehnee tänään paluu vieraiden kokoonpanoon. Yksi mahdollinen poissaolija on myös ongelmalapsi Mario Balotelli, jolla on niin ikään ongelmia nilkan kanssa.

Kotijoukkue Wigan kahlaa sarjataulukon pohjilla ja mikäli paikka Valioliigassa halutaan säilyttää, pitää pistepussin karttua alkukautta tehokkaammin. Joukkue osoitti pieniä piristymisen merkkejä joulukuun lopussa, kun "The Latics" kaatoi ensin WBA:n ja nipisti sen jälkeen pisteen sekä Chelsealta, että Liverpoolilta. Sen jälkeisestä kolmesta ottelusta joukkue on kuitenkin hävinnyt kaksi ja suunta on jälleen alaspäin.

City on hallinnut joukkueiden aikaisempia kohtaamisia ja vieraat lähtevät tähänkin otteluun suosikkina. Wigan on kuitenkin ajoittain väläytellyt kotikentällään ja vieraat eivät saa mitään ilmaiseksi. Molempien joukkueiden otteluissa on nähty viime aikoina runsaasti maaleja ja verkko heilunee tiuhaan JJB Stadiumilla tänäänkin.

Mahdolliset avauskokoonpanot:

Wigan: Al Habsi; Stam, Alcaraz, Gohouri, Figueroa; Crusat, Jones, Gomez, McCarthy, Moses; Rodallega.
Man City: Hart; Richards, Lescott, Savic, Clichy; De Jong, Barry; Milner, Agüero, Silva; Dzeko.

Kolme edellistä kohtaamista:

10/09/2011, Valioliiga, Man City vs. Wigan 3:0
05/03/2011  Valioliiga, Man City vs. Wigan 1:0
19/09/2010  Valioliiga, Wigan vs. Man City 0:2

Uutta Valioliigasta