Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Arsenal liittyi kisaan espanjalaislupauksesta

  • tiistai, 06 elokuu 2013 13:59

Lontoon veriviholliset Arsenal ja Tottenham ovat taas napit vastakkain. Tällä kertaa siirtomarkkinoilla.

Huhujen mukaan Arsenal on kiinnostunut Real Betisin 18- vuotiaasta Alvaro Vadillosta. Tottenham on aiemmin ilmaissut kiinnostuksensa samaiseen laituriin.

Vadillo on nuorin koskaan La Liga- pelin aloittanut pelaaja ja häntä on verrattu jopa Cristiano Ronaldoon. Viime kaudella nuorukainen aloitti kolmesti Betisin avauskokoonpanossa ja tuli 11 kertaa mukaan vaihdosta, saalistaen kaksi maaliin johtanutta syöttöä.

Arsenalilla saattaa olla kilvoittelussa pieni etulyöntiasema mikäli se toimii nopeasti. Tottenhamin uskotaan haluavan saattaa Gareth Balen myynti päätökseen ennen konkreettisia toimia espanjalaislupauksen hankkimiseksi.

Arsenal- fanit ovat ainakin innoissaan huhuista ja painostavat Arsene Wengeria toimimaan asian suhteen. Arsenalin haaviin on jäänyt kesän siirtomarkkinoilla ainoastaan Auxerresta saapunut 20- vuotias ranskalainen, Yaya Sanogo.

Vadillo on parhaillaan Betisin mukana Lontoossa. Sevillalaiset kohtasivat eilen ystävyysottelussa Fulhamin. Vadillo joutui tyytymään tuossa ottelussa vaihtopelaajan rooliin.