Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Per Mertesacker tuomitsee Schweinsteigerin kohtelun

  • maanantai, 10 lokakuu 2016 18:50

Per Mertesackerin mukaan tapa, jolla Manchester United- luotsi Jose Mourinho kohtelee Bastian Schweinsteigeria on ”perverssi.”

Mourinho on lähettänyt 32-vuotiaan Schweinsteigerin harjoittelemaan Unitedin U23-joukkueen kanssa, mikä on raivostuttanut Mertesackerin.

”Hänellä (Schweinsteriger) on ollut huonoa tuuria – siirtyä seuraan, joka on taas vaihtanut manageria eikä uusi manageri halua häntä mukaan joukkueeseen. Se voi tapahtua kenelle tahansa tällä alalla ja se on perverssiä. Mutta Basti allekirjoitti hyvän sopimuksen ja tiesi minne oli menossa.”

”Lopputulema vain oli huonoa tuuria. Hän tekee tästä omat johtopäätöksensä ja toivon hänelle kaikkea parasta.”

Myös toinen saksalaispelaaja, Lukas Podolski, on laittanut lusikkansa soppaan. Yhdessä maajoukkeessa Schweinsteigerin kanssa pelannut Podolski on tyytymätön ystävänsä saamaan kohteluun.

”Kun katsot Bastianin uraa, voin vain sanoa, että hänen saamansa kohtelu ei ole sopivaa tuon tasoiselle pelaajalle. En tiedä mitä Mourinho on oikein keskustellut hänen kanssaan. Mutta se on selvää, että ei ole oikein tiputtaa Bastin kaltaista pelaajaa reserviin. Managerin pitäisi aina pitää ovet auki kaikille pelaajilleen – erityisesti Schweinin kaltaisille pelaajille.