Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Arsenal harkitsee kapinoivan tähtensä myyntiä Inter Milaniin

  • maanantai, 18 huhtikuu 2011 14:22

Arsenal olisi valmis myymään Samir Nasrin, jonka kanssa seura ei päässyt yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta, kertoo Sunday Mirror.

Ranskalaispelaajalla on yksi vuosi jäljellä nykyistä sopimustaan Gunnerssin kanssa ja Arsene Wenger ei halua samanlaisen kauhuskenaarion toistuvan kuin vuonna 2008 Mathieu Flaminin kanssa, jolloin hän empi jatkosopimuksensa kanssa lopulta niin kauan, että pystyi siirtymään ilmaiseksi AC Milaniin.

Nämä olosuhteet ovat hyvin vahingolliset Nasrin kannalta, joka oli tällä kaudella yksi Arsenalin tärkeimpiä pelaajia, ollen ehdolla mm. PFA:n vuoden pelaajaksi. Lisäksi hyökkääjän arvo on noussut kohisten, sillä kahdeksalla miljoonalla punnalla Lontooseen hankitun nuorukaisen hintalappu on nykyään noin 25 miljoonaa puntaa.

Tämän vuoksi Arsenalille ei tule kysymykseenkään kultakimpaleen mahdollinen viivyttely sopimusneuvotteluissa, sillä myynnin jälkeenkin seuran nuoret lupaukset Aaron Ramsey ja Jack Wilshere pystyvät paikkaamaan 23 -vuotiaan ranskalaisen jättämän aukon, mikäli hänet joudutaan kauppaamaan.

Inter Milan on osoittanut kiinnostusta nuorta Nasria kohtaan, sillä Pohjois-Italian ylpeys on tekemässä nuorennusleikkausta kokeneeseen joukkueeseensa. Milanin presidentti Massimo Moratti ei pelkää rahankäyttöä, vaan odotaa jo malttamattomana Arsenalin asettamaa hintapyyntöä.