Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Arsenalin loukkaantumispäivityksiä

  • tiistai, 10 helmikuu 2015 18:27

Sairastuvalta kuuluu hyviä uutisia, sillä joukkueen chileläistähti Alexis Sanchez on mukana kokoonpanossa illan ottelussa kun Leicester vierailee Emirates Stadionilla.

Joukkueen paras maalintekijä pelasi viimeksi FA Cupin ottelussa Brightonia vastaan 25. tammikuuta. Sanchez kärsi takareisivammasta ja Wenger ei halunnut riskeerata tähtipelaajansa pelauttamalla häntä vielä Pohjois-Lontoon derbyssä.

Nivusvammasta kärsivä Alex Oxlade-Chamberlain ja nilkkavammansa vuoksi jo kuukausia sivussa ollut Jack Wilshere saattavat palata pelikentille jo muutaman viikon kuluttua.

Mikel Artetaa, Mathieu Debuchya ja Abou Diabya puolestaan ei odoteta kentille vielä pitkään aikaan.

Artetan nilkkavamma vaati leikkaushoitoa eikä kapteeni ole pelannut marraskuun jälkeen. Hän on ulkona tositoimista ainakin huhtikuun alkuun saakka.

Debuchy joutui myös leikkaussaliin sijoiltaan menneen olkapään vuoksi kaaduttuaan mainostelineen päälle Stoke ottelussa. Wenger on vahvistanut, että Debuchy on sivussa ainakin kolme kuukautta.

Diaby kärsii pohjevammasta ja keskikenttäpelaajan kattavan loukkaantumishistorian valossa Wenger ei halua peluuttaa ranskalaista liian aikaisin.