Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Wenger kieltäytyy lähtemästä mukaan Mourinhon tuoreimpaan sanasotaan

  • perjantai, 21 maaliskuu 2014 14:36

Arsene Wenger ei anna Jose Mourinhon puheiden vaikuttaa joukkueen valmistautumiseen lauantain elintärkeään otteluun Stamford Bridgellä.

Mourinholta on totuttu kuulemaan värikkäitä kommentteja lehdistötilaisuuksissa, uusimpana viime kuussa möläytetty väite jonka mukaan Arsene Wenger on ”epäonnistumisten asiantuntija."

Joukkueet kohtaavat lauantaina ja taistelevat mestaruuskamppailun kannalta tärkeistä pisteistä. Ennen ottelua Mourinho ei kuitenkaan perunut tai pyytänyt anteeksi puheitaan vaan heitti lisää vettä myllyyn. 

Chelsea-manageri sanoi ihailevansa Wengeriä, mutta ihailevansa vielä enemmän seuraa joka on tukenut Wengeriä, ”erityisesti, kun huonoja hetkiä on ollut niin paljon.”

”Uskon, että kuka tahansa olisi onnekas saadessaan samanlaisia etuoikeuksia omalta seuraltaan.”

Wenger ei aio lähteä mukaan Chelsea-managerin sanasotaan.

”Edustan seuraani, en itseäni ja käyttäydyn aina seuran arvoja noudattavalla tavalla ja pidän omat tunteeni kaukana (Mourinhon kommenteista).

”Se, mikä antaa seuralle etulyöntiaseman on esiintyminen kentällä. Lehdistötilaisuudet voivat olla medialle enemmän tai vähemmän tylsiä ja ymmärrän miksi pidätte joistain enemmän kuin toisista, mutta todellinen jännitys on ottelussa ja ottelut pelataan kentällä.”