Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Wenger: United -ottelusta elintärkeä

  • lauantai, 12 maaliskuu 2011 12:54

Arsene Wenger uskoo, että Arsenalilla ja Manchester Unitedilla on näytönpaikka joukkueiden kohdatessa FA Cupin puolivälierissä.

Gunners on saanut viime aikoina huomata unelman neljästä mestaruudesta valuvan läpi sormien, kun Liigacupin finaalissa tuli takkiin Birminghamilta ja Mestareiden liigassa tie nousi pystyyn Barcelonaa vastaan.

Mikäli lontoolaiset haluavat voittaa mestaruuden ensi kertaa kuuteen vuoteen, on sen tapahduttava Unitedin kustannuksella, sillä FA Cupin lisäksi Red Devils pitää hallussaan Valioliigan piikkipaikkaa.

Sir Alex Fergusonin miehistökin on ollut viime aikoina vaikeuksissa, kun kaksi peräkkäistä Valioliiga ottelua päättyi tappioihin Chelsean ja Liverpoolin vieraana. Nyt pahin uhkaaja Arsenal hengittää kolmen pisteen päässä yhden pelin vähemmän pelanneena.

Ranskalaisvelho uskoo, että joukkue, joka on toipunut paremmin viime aikojen takaiskuista, selvittää tiensä FA Cupin seuraavalle kierrokselle.

- Tällä hetkellä kaksi joukkuetta ovat hieman pettyneitä viime aikaisiin tuloksiinsa, ja se kumpi on toipunut niistä paremmin, tulee olemaan niskanpäällä, Wenger sanoi skysportsille.