Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Kaikki putket katkeavat joskus - Torresin piina ohi

  • maanantai, 25 huhtikuu 2011 16:07

 

Hyökkääjä onnistui vihdoin karistamaan harteiltaan King Kongia muistuttavan gorillan ja maalasi ensimmäistä kertaa Chelsean paidassa viikonlopun Valioliigakierroksella.

50 miljoonalla punnalla Stamford Bridgelle tammikuussa siirtynyt Fernando Torres on jo pitkään saanut rajua kritiikkiä osakseen ja olipa miehelle perustettu oma huumorisivustokin internettiin pahimpien vääräleukojen toimesta.

Nyt, 13 ottelua siirron jälkeen, Torres osui viimein. Espanjalainen ampui Chelsean 3-0 voitossa toisen osuman West Hamin verkkoon. Nicolas Anelka pelasi Torresin komeasti läpi, eikä hän tällä kertaa erehtynyt. Läpimarka nurmi meinasi vielä tehdä tepposet, mutta hyökkääjä ampui viileästi pallon Robert Greenin vartioimaan maaliin. Frank Lampard vei Chelsean ottelussa ensimmäistä kertaa johtoon ja loppulukemat kaunisteli lisäajalla Florent Malouda.

Maali oli iso helpotus Torresille itselleen, mutta myös koko seuralle, mikä näkyikin varsin railakkaana tunteiden purkauksena koko joukkueen kasautuessa El Niñon niskaan osuman jälkeen. Myös Carlo Ancelotti oli silminnähden helpottunut ja väläyttikin leveää hymyä maalin jälkeen, joka antoi odottaa itseään kokonaiset 732 peliminuuttia.

Voitolla Chelsea pitää kiinni langanohuesta mestaruusmahdollisuudestaan. Matkaa sarjakärki Manchester Unitediin on kuusi pistettä kun neljä kierrosta on jäljellä, mutta seuroilla on vielä yksi keskinäinen ottelu pelaamatta.