Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Everton ja ManU yhteisymmärrykseen - teinisensaatio Rodwell kesällä Manchesteriin

  • lauantai, 12 maaliskuu 2011 12:30

Manageri Sir Alex Ferguson on tiettävästi hyväksynyt Evertonin vaatiman 25 miljoonan punnan siirtosumman Jack Rodwellista.

Rodwell on yksi Euroopan kuumimpia lupauksia jalkapallon saralla, ja hänen perässään ovat olleet niin Manchester United kuin Real Madrid. Nyt The Sun väittää, että Ferguson olisi jo vahvistanut nuoristotähden siirtymisen ensi kesäksi Old Traffordille.

Vaikka 20 -vuotias Rodwell allekirjoitti Evertonin kanssa juuri viiden vuoden sopimuksen, uskoo Alex Ferguson seuransa omistajien tarjoavan teini-ihmeestä 25 miljoonaa puntaa, jonka skotti uskoo riittävän Toffees -seurajohdolle.

Everton -pomo David Moyes on vastahakoinen siirrolle, sillä hän ei haluaisi menettää jälleen yhtä tulevaisuuden kirkkaimmista tähdistä. Moyesin aikana, kun mm. Joleon Lescott ja Wayne Rooney ovat vaihtaneet maisemaa suurempiin seuroihin, mutta Toffees -luotsi ymmärtänee siirron merkityksen talousvaikeuksissa kamppailevalle seuralle.

Fergusonin tähtäimessä ovat myös Aston Villan kaksikko Ashley Young ja Ciaran Clark, joten Sir Alex on marssimassa tanakasti siirtomarkkinoille kaappaamaan haluamansa heti ikkunan auetessa.

United on eri lähteiden mukaan varannut 15 miljoonaa puntaa hankkiakseen Villa -kaksikon, joka on ollut harvoja valopilkkuja alisuorittaneessa Gerard Houllierin miehistössä.