Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

15.12 Otteluennakko: Manchester United - Sunderland

  • lauantai, 15 joulukuu 2012 13:42

Sunderland yrittää tehdä historiaa, kun se matkustaa sarjakärki Unitedin vieraaksi Old Traffordille.

Black Cats on voittanut viimeksi Old Traffordilla vuonna 1968 ja joukkueen saldo Unitedia vastaan on karmaiseva. Viimeisissä viidessä kohtaamisessa se on jäänyt nollille, eikä 20 edellisisestä ottelusta ole voittoa irronnut.

Sunderland-manageri Martin O’Neill on kuitenkin kokenut voiton huuman Old Traffordilla kahteen otteeseen urallaan Leicester Cityn ja Aston Villan peräsimessä.

Joukkue sai myös viime kierroksella kaivattua itseluottamusta, kun se katkaisi voitottoman putkensa kaatamalla Readingin kotonaan maalein 3-0. Täyden pistepotin ansiosta Black Cats nousi pois putoajan paikalta.

United on myös itseluottamuksensa kukkuloilla viime kierroksen jäljiltä. Tuolloin se nousi Robin van Persien lisäajan maalilla makoisaan 2-3-vierasvoittoon Manchesterin derbyssä Cityä vastaan.

Sir Alex Feguson on tuskaillut oman puolustuspäänsä kanssa läpi alkukauden. United on pitänyt maalinsa puhtaana vain kolmesti tällä kaudella, joten Sunderlandille avautunee hieno tilaisuus päättää viiden ottelun maaliton putki punapaitoja vastaan.

Poissaolot:

Man Utd: Nani, Anderson

Sunderland: Bardsley, Cattermole

Arvio: ManU ryöpyttää 3-0-voiton.

Uutta Valioliigasta