Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Otteluennakot keskiviikko 4.1 - Palaako United voittokantaan?

  • keskiviikko, 04 tammikuu 2012 15:02

Miten Bolton suoriutuu ilman Jussi Jääskeläistä?

Asetelmat: Sarjataulukon pohjalle jälleen valahtanut Bolton yrittää elvyyttää säilymismahdollisuuksiaan tänään Evertonin vieraana. Trottersin umpisolmu näytti avautumisen merkkejä, kun joukkue haki elintärkeän vierasvoiton Blackburnista, mutta tämän jälkeen tilille on kolahtanut tappio Newcastlea vastaan ja tasapelipiste Wolvesilta.

Voittojen tielle palaaminen ei tule olemaan helppoa, sillä Everton on pelannut neljä peliä putkeen tappiottomasti. Täydellä kolmen pisteen potilla Bolton nousisi vain pisteen päähän putoamisviivasta.

Everton-manageri saa tänään miehistöönsä kaipaamansa vahvistuksen, kun USA:n maajoukkuemies Landon Donovan liittyy seuraan. Hän on Toffeesilla kahden kuukauden lainalla MLS:n Los Angeles Galaxysta.

Everton voi parantaa nykyistä sarjasijoitustaan tasaisessa keskikastissa (11.) kahdella pykälällä, mikäli se kahmii kotiyleisönsä riemuksi täyden pistepotin.

Poissaolot:

Everton: Fellaini, Coleman
Bolton: Jaaskelainen, Davis, Holden, Gardner, Alonso, Lee, Mears, Riley

Mahdolliset avauskokoonpanot:

Everton: Howard, Hibbert, Jagielka, Distin, Baines, Osman, Rodwell, Heitinga, Neville, Cahill, Anichebe

Bolton: Bogdan, Steinsson, Knight, Cahill, Ricketts, M Davies, Reo-Coker, Muamba, Petrov, Klasnic, Ngog

Valioliiga.fi ennustaa: Everton nappaa voiton lukemin 1-0.

 

Siivittääkö Rooney Manchester Unitedin takaisin voittojen tielle?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asetelmat: Manchester United pyrkii iskemään takaisin mestaruustaisteluun Newcastlen kustannuksella, koettuaan viimeksi nöyryyttävän kotitappion Blackburnille. Voitolla Unitedilla olisi mahdollisuus nousta jälleen tasapisteisiin sarjakärki Cityn kanssa.

Hyviä uutisia punapaidoille tuo Wayne Rooneyn paluu kokoonpanoon kurinpidollisen hyllytyksen jälkeen. Tähtihyökkääjän läsnäolo on merkittävä, sillä hän on iskenyt urallaan Newcastlen verkkoon yhdeksän maalia 13 Valioliigaottelussa.

Myös Magpies kaipaa kipeästi pisteitä, mikäli se aikoo säilyttää mahdollisuutensa Mestarien liiga-paikkoihin. Viimeksi joukkue koki takaiskun samoista sijoituksista taistelevan Liverpoolin vieraana, kun turpaan tuli lukemin 3-1.

Lentävän alkukauden jälkeen harakkaparvi on valitettavasti ajautunut suonsilmään lähinnä loukkaantumisten ja kivikovan otteluohjelman seurauksena.

Vaikka Newcastle on hävinnyt edellisestä kahdeksasta pelistään viisi, on se silti sarjataulukossa seitsemäntenä vain pisteen päässä edellä olevasta Liverpoolista.

Historian valossa tehtävä on tänään erittäin haastava, sillä Magpies on kukistanut Manchester Unitedin kotonaan viimeksi vuonna 2001.

Poissaolot:

Newcastle: S Taylor, Marveaux, Guthrie, Lovenkrands.
Man Utd: Evans, Young, Fletcher, Vidic, Fabio, Owen, Cleverley, Bebe.

Mahdolliset avauskokoonpanot:

Newcastle: Krul, Simpson, Williamson, Coloccini, Santon, Jonas, Tiote, Cabaye, R Taylor, Ameobi, Ba.

Man United: De Gea, Evra, Smalling, Jones, Rafael, Park, Carrick, Valencia, Nani, Rooney, Berbatov.

Valioliiga.fi ennustaa: United tekee vahvan comebackin 0-2-vierasvoitolla.

Uutta Valioliigasta