Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Huh huh mikä ottelu – Stoke kaatoi Arsenalin!

  • lauantai, 06 joulukuu 2014 19:02

Yksi koko syksyn viihdyttävimmistä Valioliigaotteluista nähtiin lauantaina, kun Stoke kukisti kotonaan Arsenalin lukemin 3-2.

Stoke sai salama-alun ottelulleen kotiyleisönsä edessä. Ottelu oli vanhentunut vain 20 sekuntia, kun romuluinen hyökkääjä Peter Crouch vei maalinedustalta isännät 1-0-johtoon.

Britannia Stadiumin yleisö sai lisää makeaa mahanpohjalle, kun entinen Barcelonan teinitähti Bojan Krkic ohjasi Jonathan Waltersin keskityksen ilmasta sisään 35. minuutin kohdalla.

Viimeistä naulaa Arsenalin arkkuun naputeltiin juuri ennen taukovihellystä, kun tällä kertaa toisen maalin arkkitehtina häärinyt Walters pääsi runnomaan pallon kulmapotkun jälkitilanteesta lähietäisyydeltä maalin kattoon.

Arsenalin kiri alkoi vihdoin purra, kun ottelu oli reilut 20 minuuttia jäljellä. Pallo vietiin rangaistuspilkulle 68. peliminuutilla, kun Santi Cazorla kaatui heppoisesti 16-alueen sisällä, eikä Cazorla jättänyt mahdollisuuttaan käyttämättä.

Ottelun kulku sai täysin uuden käänteen, sillä vain kaksi minuuttia vieraiden avausosumasta Gunners tuli jo maalin päähän. Hienoa kautta pelaava Alexis Sanchez  antoi kulman ja Aaron Ramsey tälläsi vastapallon maaliin.

Tykkimiesten kiri kuivui kuitenkin kasaan 78. peliminuutilla, kun Calum Chambers otti toisen varoituksensa ottelussa ja hänet ajettiin ulos kentältä.