Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Wenger skeptinen sivutoimisten maajoukkueluotsien suhteen

  • keskiviikko, 29 helmikuu 2012 22:44

Arsenal-luotsi paljasti mielipiteensä seurajoukkueiden ohella maajoukkuetehtävissä toimivista kollegoistaan, sanomalla, ettei se ole missään nimessä optimaalinen ratkaisu.

Arsene Wenger arvosteli jo aikoinaan kovasti mm. Norsunluurannikon toimintaa, joukkueen hankkiessa managerikseen Sven-Görän Erikssonin turnauskohtaisella sopimuksella vuoden 2010 MM-kisoihin.

Gunners-käskijän mielestä jalkapalloliittojen tulisi rakentaa valmennusporrastaan pitkän aikavälin tähtäimellä, jotta managerilla olisi täysi tietoisuus käytettävissä olevien pelaajien potentiaalista ja mahdollisuuksista.

- En sano etteikö se voisi toimia, mutta siitä ei pitäisi tulla pysyvää käytäntöä jalkapalloliitoissa. että he hankkivat managereita vain kolmen tai neljän viikon ajaksi, ranskalaismanageri kommentoi Arsenal Magazinessa.

- Sillä tavalla ei rakenneta joukkuetta tai jatkuvuutta. Sitä ei voida sanoa etteikö se toimisi silloin tällöin, Wenger naulasi.

Lausunto liittyi huhuihin, joiden mukaan Tottenham-manageri Harry Redknapp tarttuisi Englannin maajoukkueen peräsimeen kesän EM-kisoja varten, mutta palaisi välittömästi kisojen jälkeen seuransa palvelukseen.