Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Rooney: Ansaitsimme enemmän

  • maanantai, 03 marraskuu 2014 11:49

Sergio Agueron osuma erotti Cityn ja Unitedin Manchesterin derbyssä sunnuntaina, mutta Wayne Rooneyn mukaan tulos olisi voinut olla toinen.

Rooney heitti ottelun jälkeen kovan väitteen ilmoille, jonka mukaan United oli hänen mielestään ottelun parempi osapuoli tappiosta huolimatta.

Agueron toisen puoliajan osuma jäi ottelun ainoaksi, vaikka punapaidat joutuivat pelaamaan yli puolet ottelusta vajaamiehisenä Chris Smallingin otettua toisen keltaisensa.

Voitto oli Citylle jo neljäs peräkkäinen verivihollisestaan, mutta Rooney äityi ylistämään omiaan ja uskoi lopputuloksen olleen epäoikeudenmukainen.

- Vastasimme hyvin haasteeseen ja puolustimme hyvin avausmaalin jälkeen. Tunsin, että olimme suurimman osan ajasta parempi joukkue. Hallitsimme peliä kymmenellä miehellä ja loimme parempia paikkoja, Rooney kertoi MUTV:lle.

- Olimme epäonnekkaita jäädessämme pisteittä ja olemme pettyneitä hienon esityksen jälkeen.

- Chris oli pettynyt. On kova paikka joutua ulosajetuksi etenkin paikallisottelussa ja niin aikaisessa vaiheessa. Se teki meidän muiden urakasta hankalan, mutta uskon Chrisin oppineen siitä, Englannin maajoukkuemies kommentoi.