Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

1.2. Ennakko: Southampton - Swansea

  • tiistai, 27 tammikuu 2015 22:58

Swansealla on alla kaksi täysin luokatonta esitystä. Ensin se sai kotikentällään 0-5 kenkään Chelsealta, jonka jälkeen oli Championship-joukkue Blackburn Roversin vuoro pöllyttää walesilaisia maalein 3-1. 

Southampton putosi viikonloppuna FA Cupissa Crystal Palacelle. Tämä saattaa kuitenkin olla pyhimyksille vain hyvä asia, sillä nyt se voi keskittyä todenteolla taistelemaan Mestarien Liigaan oikeuttavista paikoista. So'ton on sarjassa kolmantena kaksi pistettä Manchester Unitedia edellä. Varsinkin kotikentällä sen peli on kulkenut, eikä se ole päästänyt 11 kotiottelussa kuin seitsemän maalia. 

Swansealla on vaikea jakso menossa. Varsinkin vieraspelaaminen on tukossa, eikä koko kaudella ole tullut kuin kaksi voittoa matkapeleistä. Lauantaina Blackburnille FA Cupissa taipunut miehistö ei ole koskaan onnistunut voittamaan Southamptonia Valioliigassa ja sunnuntainakin se tulee olemaan kovan työn takana. 

Joutsenet ovat onnistuneet vieraissa vain kymmenen kertaa maalinteossa tällä kaudella. Kun vielä ykköshyökkääjä Wilfried Bony päästettiin (sievoista siirtosummaa vastaan) Manchester Cityyn, ei Swansealla ole enää aseita hyökkäyspeliinsä. 

Southampton on pysäyttänyt tällä kaudella jo usean Valioliigan ykkösjoukkueen, eikä mikään viittaa siihen, että Swansealla olisi mahdollisuuksia murtaa pyhimysten puolustusta. 

 

Uutta Valioliigasta