Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

9.2. Ennakko: Liverpool - Tottenham

  • sunnuntai, 08 helmikuu 2015 20:54

Tiistain Valioliiga-kattauksen ehdoton kruunu on Liverpoolin ja Tottenhamin välinen kamppailu! Jatkuuko Harry Kanen ilmiömäinen maalivainu vai hiljentääkö Liverpool taas Spurs-kannattajat? 

Spurs-fanit ovat jo useamman vuoden saaneet todistaa karmeita Liverpool-otteluita. Pohjois-Lontoossa on nähty painajaisia punaisesta monsterista jo vuosia, kun edelliset neljä kohtaamista on kaikki merkattu Poolille hurjin yhteismaalein 15-2! 

Nyt Tottenham tulee kuitenkin otteluun täynnä itseluottamusta. Harry Kanen kahdella maalilla Spurs onnistui kaatamaan lauantaina pahimman verivihollisensa Arsenalin maalein 2-1. Samalla Tottenham siirtyi sarjassa jo viidenneksi, vain kahden pisteen päähän Mestarien Liigan oikeuttavasta kolmannesta sijasta. 

Liverpool löytyy sarjataulukosta neljä pistettä Tottenhamin takaa sijalta seitsemän. The Reds pelasi lauantaina tunteikkaan derbyn Goodison Parkilla. Joukkue hallitsi ottelutapahtumia ja loi enemmän maalipaikkoja, mutta ei onnistunut maalinteossa ja pisteet jaettiin lukemin 0-0. 

Tiistaina ainakin Tottenhamin laitapuolustaja Danny Rose joutuu varmasti kovaan paineen alle. Kotikentällään Liverpool hyökkää varmasti aggressiivisesti päälle. Rosen virheiden myötä Arsenal iski lauantain ainoan osumansa ja rakensi muutaman vaarallisen tekopaikan. Spurs-maalivahti Hugo Lloris oli kuitenkin jälleen ilmiömäinen. Tottenham tarvitsee Llorisin huippuotteita myös tiistaina, mikäli mielii voittoon, sillä vastassa lienee huomattavasti Arsenalia aggressiivisempi ryhmä! 

Uutta Valioliigasta